???????????????????????????????

 

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

 

Τον Οκτώβριο 2009 έδωσα συνέντευξη που αφορούσε την ιατρική και αθλητική μου πορεία καθώς και προσωπικές συμβουλές στο περιοδικό Muscle Mag.

 Τον Ιούλιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο μου σύγγραμμα πάνω στο bodybuilding από τις εκδόσεις ”Αστάρτη”, του οποίου έκανα παρουσιάσεις σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Αθήνα.

 Τον Αύγουστο 2012 η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη έκανε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου και δημοσίευσε συμβουλές διατροφής/άσκησης που έδωσα στο cosmopoliti.gr

 Τον Σεπτέμβριο 2012 έγινε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΒΗΜΑ 99,5.

Τον Οκτώβριο 2012 έγινε παρουσίαση του πρώτου συγγράμματός μου στο βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» στην Πάτρα.

 Τον Οκτώβριο 2012 έγινε παρουσίαση του πρώτου συγγράμματός μου στο βιβλιοπωλείο «Νέος Κύκλος» στον Πειραιά.

 Tον Δεκέμβριο 2012 έδωσα συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Καρύδη στο CorfuPortal.gr αναφορικά με την ιατρική, αθλητική και συγγραφική μου ιδιότητα.

 Τον Ιανουάριο 2013 έγινε παρουσίαση του πρώτου συγγράμματός μου στη Θεσσαλονίκη.

 Τον Ιούνιο 2013 ήμουν καλεσμένος του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA και την εκπομπή ”όλα για την υγεία μου”.

 Τον Ιούνιο 2013 έγινε παρουσίαση του πρώτου συγγράμματός μου μου στο Polis Café στην Αθήνα.

 Tον Ιούνιο 2013 έγινε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου και τμημάτων του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία από τον δημοσιογράφο Βασίλη Καλαμάρη.

 Το Νοέμβριο 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερό μου σύγγραμμα πάνω στο bodybuilding

 Τον Ιανουάριο 2014 ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή ”LIVE” της δημοσιογράφου Εύας Αντωνοπούλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 Τον Φεβρουάριο 2014 έγινε η παρουσίαση του δεύτερου συγγράμματός μου στο Public Συντάγματος

 Τον Φεβρουάριο 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Χρήστο Παρίδη στο ηλεκτρονικό έντυπο του Έθνους (Hommemagazine.gr) σχετικά με τους μύθους και τις αλήθειες που συνοδεύουν το άθλημα του bodybuilding από την πλευρά του ιατρού-αθλητή..

 Toν Απρίλιο 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Δημήτρη Δρακάτο στο ηλεκτρονικό έντυπο maidaloi.com

 To Mάιο του 2014 ήμουν για δεύτερη φορά καλεσμένος του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA και την εκπομπή “όλα για την υγεία μου”.

⇒ Τον Ιούλιο του 2014 έγινα επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού Musclemag.

⇒ Τον Αύγουστο του 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

⇒ Τον Αύγουστο του 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Toν Οκτώβριο του 2014 μίλησα σε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ BODYBUILDING του IFBB pro, Mανώλη Καραμανλάκη στο Βόλο.

Τον Οκτώβριο του 2014 παραχώρησα τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι TRT και στο Σωτήρη Πολύζο.

Τον Οκτώβριο του 2014 παραχώρησα συνέντευξη στη Σταματία Κεκάτου για την εφημερίδα Θεσσαλίας.

⇒Tο Νοέμβριο του 2014 συμμετείχα στο σεμινάριο του “Bodybuilding Club”, υπό την αιγίδα της NAC HELLAS.

Το Νοέμβριο του 2014 συμμετείχα στο σεμινάριο Bodybuilding του Κώστα Κιαχόπουλου στο Λαύριο.

 Τον Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο μου σύγγραμμα << ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗ ΜΥΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ >> από τις εκδόσεις Αστάρτη.

Τον Ιανουάριο του 2015 μίλησα στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΣΚΗΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟ και έγινε η πρώτη παρουσίαση του τρίτου συγγράμματός μου στη λέσχη ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών.

Τον Ιανουάριο του 2015 μίλησα στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ BODYBUILDING στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πεντέλης.

 Τον Μάρτιο του 2015 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμίδη του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM.

Το Μάρτιο του 2015 έγινε παρουσίαση του τρίτου βιβλίου στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Κ. Π. Καβάφη, με παρόντες ιατρούς και δημοσιογράφους.

Τον Απρίλιο του 2015 συμμετείχα στο σεμινάριο του JAY CUTLER των  BODYBUILDING CLUB στην Αθήνα.

Τον Απρίλιο του 2015 πήρα συνέντευξη από τον JAY CUTLER για την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Goal χωρίς σύνορα».

Tο Μάιο του 2015 συμμετείχα στο σεμινάριο του Bodybuilding club, με προσκεκλημένο τον κορυφαίο ευρωπαίο IFBB pro, Marcus Ruhl, στο Σ.Ε.Φ και τους αγώνες της N.A.C HELLAS.

To Mάιο του 2015 έδωσα σεμινάριο διατροφολογίας και ασκησεολογίας στην πόλη της Θήβας, υπό την αιγίδα του Bodybuilding club.

Τον Ιούνιο του 2015 έγινε παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου στην πόλη της Λάρισας και στο βιβλιοπωλείο “Παιδεία”.

Τον Ιούνιο του 2015 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμίδη του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM”.

Toν Ιούνιο του 2015,συμμετείχα σε σεμινάριο bodybuilding με τους Σταύρο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μαλιάτση Ράζο.

Τον Ιούνιο του 2015 παραχώρησα συνέντευξη στην ιστοσελίδα xbody.gr  σχετικά με τη δραστηριότητα μου στο χώρο της Ελληνικής σωματοδόμησης.

Τον Ιούνιο του 2015 παραχώρησα ζωντανή συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, καλεσμένος του αθλητικογράφου Γιώργου Θαναηλάκη και του Μηνά Τσαμόπουλου στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό».

Τον Αύγουστο του 2015  προτάθηκα ως αρθρογράφος στην αμερικάνικη ιστοσελίδα www.anabolic.org από τον κορυφαίο   συγγραφέα του ‘’Anabolics  book’’,  William Llewelyn, κάτι που  αποτελεί μοναδικότητα για την Ελλάδα.

Τον Αύγουστο του 2015,παραχώρησα συνέντευξη στο δημοσιογράφο  του ΑΝΤ1,Θοδωρή Θεοχαρίδη και την ιστοσελιδα του <<περί ανέμων και υδάτων>>.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 παραχώρησα συνέντευξη στην ιστοσελίδα  www.Bodybuilding.gr

Τον Σεπτέμβριο του 2015 μίλησα στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ – ΥΠΟΓΟΝΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΑΣ που οργανώθηκε με τον συνάδελφο γυναικολόγο-μαιευτήρα Μιχάλη Φραγκουλίδη στο πολιτισtικό κέντρο του δήμου Nέας Πεντέλης.

Τον Οκτώβριο του 2015, δημοσιεύτηκε άρθρο μου σχετικά με την ανδρόπαυση, συμπτώματα και θεραπεία, στην μεσημβρινή εφημερίδα <<Ελεύθερος Τύπος>>.

Τον Οκτώβριο του 2015 μίλησα ζωντανά στο Αμερικάνικο ραδιόφωνο Super Human Radio και την εκπομπή του Carl Lanore για το θέμα της ανδρόπαυσης.

Το Δεκέμβριο του 2015 έδωσα διάλεξη στην ακαδημία Peak Performance σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης στον αθλητισμό.

Το  Δεκέμβριο του 2015 μίλησα στο σεμινάριο Διατροφολογίας – Ασκησεολογίας – Φαρμακοδιέγερσης της Alsacademy στη Λευκωσία της Κύπρου μαζί με τον IFBB PRO Μανώλη Καραμανλάκη.

Toν Ιανουάριο του 2016 ήμουν καλεσμένος ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon Tv,με θεματολογία τα ΑΑΣ στη σύγχρονη κοινωνία.

Τον Ιανουάριο του 2016 μίλησα στην εκπομπή ‘’My Life ‘’ του Mιχάλη Κεφαλογιάννη στο  MEGA,σχετικά με τη μυική ανάπτυξη,τα συμπληρώματα διατροφής και τις αναβολικές ουσίες.

Τον Ιανουάριο του 2016 παραχώρησα συνέντευξη στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα Anabolic.org

Τον Απρίλιο του 2016 έδωσα σεμινάριο σε συνάδελφους οδοντιάτρους,  σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης για κοσμητικούς σκοπούς.

Το Μάιο του 2016, έδωσα σεμινάριο στην ακαδημία PeakPerformance.gr,σχετικά με τη χρήση PEDs στον αθλητισμό.

 Το Μάιο του 2016 συμμετείχα στο σεμινάριο των Bodybuilding club με προσκεκλημένο τον 4 x Mr Olympia, Jay Cutler  στο ΣΕΦ και τους αγώνες της N.A.C HELLAS.

 Toν Ιούλιο του 2016 ήμουν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό SPORT FM 94.6 και στη ζωντανή εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Πολυχρονίδη.

 Τον Σεπτέμβριο του 2016  έδωσα  σεμινάριο  πάνω στο τρίπτυχο της σωματικής διάπλασης  στην πόλη  των Ιωαννίνων

Το Νοέμβριο του 2016 έγινα Επιστημονικός Συνεργάτης/Συγγραφέας της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής Myprotein.gr

Τον Ιανουάριο του 2017 μίλησα στο radioygeia.com, σχετικά με την αντι-γήρανση και την ορμονική αποκατάσταση.

⇒ Τον Ιανουάριο του 2017 παρέδωσα ομιλία στην ακαδημία Peakperformance.gr, σχετικά με την φαρμακοδιέγερση στον αθλητισμό.

⇒ Τον Ιανουάριο του 2017 μίλησα στη λέσχη του  Σ.Α.Κ.Α στο  Κολέγιο  Αθηνών, σχετικά με την ανδρόπαυση και την ορμονική αποκατάσταση στον άνδρα.

⇒ Το Φεβρουάριο του 2017 συμμετείχα στο ετήσιο συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης στο Ζάππειο, όπου έδωσα διάλεξη με θέμα   Ανδρόπαυση και Ορμονική Αποκατάσταση.

⇒ Το Φεβρουάριο του 2017 συμμετείχα σε επιμορφωτικό σεμινάριο της ακαδημίας Peak Performance, όπου έδωσα διάλεξη με θέμα   Ο ρόλος της διατροφής, των εργογόνων βοηθημάτων και των αναβολικών ουσιών στη       βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

⇒ Τον Απρίλιο του 2017 ήμουν καλεσμένος του ραδιοφωνικού παραγωγού Carl Lanore στο Super Human Radio του Kentucky, όπου μίλησα ζωντανά για «Φλεγμονή, Οξειδωτικό stress και Ορμονική αποκατάσταση στον άνδρα»

⇒ Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε το νέο μου σύγγραμμα στα αγγλικά με τίτλο: ”PEDS USE IN SPORTS, a physician’s & former athlete’s perspective”.

⇒ Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε η 11η έκδοση του συγγράματος “ANABOLICS” του William Llewellyn όπου συμμετείχα στη συγγραφή κεφαλαίων στον τομέα της ιατρικής πρόληψης.

Leave a Reply

%d bloggers like this: