ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

 

Τον Οκτώβριο 2009 έδωσα συνέντευξη που αφορούσε την ιατρική και αθλητική μου πορεία καθώς και προσωπικές συμβουλές στο περιοδικό “MuscleMag”.

Τον Ιούλιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο μου σύγγραμμα πάνω στο bodybuilding από τις εκδόσεις “Αστάρτη”, του οποίου έκανα παρουσιάσεις σε Πάτρα (Πρωτοπορία-10/2012), Πειραιά (Νέος Κύκλος-10/2012), Θεσσαλονίκη (Public-01/2013) και Αθήνα (Polis Cafe-6/2013).

Τον Αύγουστο 2012 η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη έκανε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου και δημοσίευσε συμβουλές διατροφής/άσκησης που έδωσα στο “Cosmopoliti.gr”.

Τον Σεπτέμβριο 2012 έγινε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Nίκου Θρασυβούλου στον “ΒΗΜΑ 99,5”.

Tο Δεκέμβριο 2012 έδωσα συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Καρύδη στο “CorfuPortal.gr” αναφορικά με την ιατρική, αθλητική και συγγραφική μου ιδιότητα.

Tον Ιούνιο 2013 έγινε αναφορά του πρώτου βιβλίου μου και τμημάτων του στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” από τον δημοσιογράφο Βασίλη Καλαμάρη.

Τον Ιούνιο 2013 ήμουν καλεσμένος του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο “MEGA” και την εκπομπή “όλα για την υγεία”.

Το Νοέμβριο 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερό μου σύγγραμμα πάνω στο bodybuilding.

Τον Ιανουάριο 2014 ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή “LIVE” της δημοσιογράφου Εύας Αντωνοπούλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τον Φεβρουάριο 2014 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου συγγράμματος μου στο “Public” Συντάγματος.

Τον Φεβρουάριο 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Χρήστο Παρίδη στο ηλεκτρονικό έντυπο του Έθνους “Hommemagazine.gr” σχετικά με την ιατρική και αθλητική μου πορεία στο μύθους και τις αλήθειες που συνοδεύουν το άθλημα του bodybuilding από την πλευρά του ιατρού και πρωταθλητή.

To Μάρτιο του 2014 ήμουν καλεσμένος του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο “MEGA” και την εκπομπή “όλα για την υγεία”.

Από τον Ιούνιο του 2014 ξεκίνησε η λειτουργία της προσωπικής μου ιστοσελίδας gtoul.com με ιατρικά θέματα για χρήστες φαρμακοδιέγερσης.

Τον Ιούλιο του 2014 έγινα επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού “Musclemag”.

Τον Αύγουστο του 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του “ALPHA”.

Τον Αύγουστο του 2014 έδωσα συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του “MEGA”.

Toν Οκτώβριο του 2014 μίλησα σε σεμινάριο Προπονητικής και Διατροφολογίας στο άθλημα του Bodybuilding του IFBB pro, Μανώλη Καραμανλάκη στο Βόλο.

Τον Οκτώβριο του 2014 παραχώρησα ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι “TRT” και το Σωτήρη Πολύζο.

Τον Οκτώβριο του 2014 παραχώρησα συνέντευξη στη Σταματία Κεκάτου για την εφημερίδα “Θεσσαλία”.

Tο Νοέμβριο του 2014 συμμετείχα στο σεμινάριο του “Bodybuilding Club” υπό την αιγίδα της “NAC HELLAS”.

Tο Νοέμβριο του 2014 συμμετείχα στο σεμινάριο Bodybuilding του Kώστα Kιαχόπουλου στο Λαύριο.

Το Δεκέμβριο του 2014 έγινα επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού “Muscular Development”.

Toν Ιανουάριο του 2015 έγινε η παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου, “Επιστημονική προσέγγιση και ιατρική πρόληψη στη μυϊκή ανάπτυξη”, των εκδόσεων Αστάρτη, στη λέσχη “Σ.Α.Κ.Α”, του Κολεγίου Αθηνών.

Τον Ιανουάριο του 2015 έγινε το σεμινάριο φαρμακοδιέγερσης στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Πεντέλης στα Μελίσσια.

Το Μάρτιο του 2015 έδωσα ραδιοφωνική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάκη Τσιλιμίδη και το σταθμό “REAL FM 97.8”.

Το Μάρτιο του 2015 έγινε παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων (αίθουσα Κ.Π.Καβάφη), όπου ήταν προσκεκλημένοι ιατροί και δημοσιογράφοι.

Τον Απρίλιο του 2015 συμμετείχα στο σεμινάριο του Jay Cutler, από τα Bodybuilding club, ενώ συμμετείχα στην τηλεοπτική συνέντευξη στον τετράκις νικητή του Mr.Olympia, για τoν ΣΚΑ’Ι’.

Tο Μάιο του 2015 συμμετείχα στο σεμινάριο του Bodybuilding club,με προσκεκλημένο τον κορυφαίο Ευρωπαίο IFBB pro, Marcus Ruhl, στο Σ.Ε.Φ και τους αγώνες της “N.A.C HELLAS”.

To Mάιο του 2015 έδωσα σεμινάριο διατροφολογίας και ασκησεολογίας στην πόλη της Θήβας, υπό την αιγίδα του Bodybuilding club.

Τον Ιούνιο του 2015 έγινε παρουσίαση του τρίτου μου βιβλίου στην πόλη της Λάρισας και το βιβλιοπωλείο “Παιδεία”.

Τον Ιούνιο του 2015 παραχώρησα ραδιοφωνική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμίδη και το σταθμό “REAL FM 97.8”.

Τον Ιούνιο του 2015 παραχώρησα μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Xbody.gr”, σχετικά με τη δραστηριότητα μου στο χώρο της Ελληνικής σωματοδόμησης.

Toν Ιούνιο του 2015 συμμετείχα σε σεμινάριο bodybuilding με τους Σταύρο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μαλιάτση Ράζο.

Tον Ιούνιο του 2015 παραχώρησα συνέντευξη στην ιστοσελίδα xbody.gr, σχετικά με τη δραστηριότητα μου στο χώρο της Ελληνικής σωματοδόμησης.

Τον Ιούνιο του 2015 ήμουν προσκεκλημένος του ραδιοφωνικού σταθμού “Parapolitika 90.1 FM” στην εκπομπή του Γιώργου Θαναηλάκη.

Τον Αύγουστο του 2015 μου ανατέθηκε ο ρόλος του αρθρογράφου στην αμερικάνικη ιστοσελίδα Αnabolic.org, από το συγγραφέα των Anabolics books και ερευνητή της Molecular Nutrition, William Llewelyn.

Τον Αύγουστο του 2015 παραχώρησα συνέντευξη στο δημοσιογράφο του ΑΝΤ1,Θοδωρή Θεοχαρίδη και την ιστοσελιδα του “περί ανέμων και υδάτων”.

Το Σεπτέμβριο του 2015 συμμετείχα στο σεμινάριο Υπογονιμότητας-Υπογοναδισμού μαζί με το συνάδελφο μαιευτήρα-γυναικολόγο Μιχάλη Φραγκουλίδη στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου νέας Πεντέλης.

Το Σεπτέμβριο του 2015 παραχώρησα βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Βodybuilding.gr”, σχετικά με τη δραστηριότητα μου στο χώρο της Ελληνικής σωματοδόμησης.

Τον Οκτώβριο του 2015 έγινε επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου εργοφυσιολογίας “Peakperformance’, του εργοφυσιολόγου Θανάση Δουλιγέρη.

Τον Οκτώβριο του 2015 δημοσιεύτηκε άρθρο μου σχετικά με την ανδρόπαυση στη μεσημεριανή εφημερίδα “Ελεύθερος τύπος”.

Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης για την εταιρία “Ergonutrition.gr”.

Tον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησα τη συνεργασία με την ακαδημία “ALSacademy.org” της Κύπρου, ως επιστημονικός συνεργάτης.

Τον Οκτώβριο του 2015 μίλησα ζωντανά στο Αμερικάνικο ραδιόφωνο ”Super Human Radio” και την εκπομπή του Carl Lanore για το θέμα της ανδρόπαυσης.

To Δεκέμβριο του 2015 έδωσα διάλεξη στην ακαδημία Peakperformance, σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης στον αθλητισμό.

Το Δεκέμβριο του 2015 μίλησα στο σεμινάριο διατροφολογίας-ασκησεολογίας-φαρμακοδιέγερσης της Alsacademy στη Λευκωσία της Κύπρου, μαζί με τον IFBB PRO Μανώλη Καραμανλάκη.

Τον Ιανουάριο του 2016 μίλησα στην εκπομπή “My Life” του Mιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA,σχετικά με τη μυϊκή ανάπτυξη, τα συμπληρώματα διατροφής και τις αναβολικές ουσίες.

Toν Ιανουάριο του 2016 ήμουν καλεσμένος ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon Tv, με θεματολογία τα ΑΑΣ στη σύγχρονη κοινωνία.

Τον Ιανουάριο του 2016 παραχώρησα συνέντευξη στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα Anabolic.org.

Τον Απρίλιο του 2016 έδωσα σεμινάριο σε συνάδελφους οδοντιάτρους, σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης.

Το Μάιο του 2016 μίλησα για δεύτερη φορά στην ακαδημία Peakperformance.gr, σχετικά με τη χρήση PEDs στον αθλητισμό.

Το Μάιο του 2016 συμμετείχα σε σεμινάριο των Bodybuilding club, με τον 4Χ Μr.Olympia, Αμερικανό Jay Cutler, στο “Σ.Ε.Φ”.

Τον Ιούλιο του 2016 μίλησα ζωντανά στο ραδιοφωνικό σταθμό “SPORT FM 94,6” και την εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Πολυχρονίδη.

To Σεπτέμβριο του 2016 πραγματοποίησα σεμινάριο στην πόλη των Ιωαννίνων και το ξενοδοχείο “Olympic”, με θέμα τη διατροφολογία-ασκησελογία-φαρμακοδιέγερση στο bodybuilding.

Το Νοέμβριο του 2016 έγινα επιστημονικός συνεργάτης και αρθρογράφος της εταιρίας “MYprotein.gr”.

Το Δεκέμβριο του 2016 έδωσα διάλεξη στο Αγγλόφωνο “St.Catherine’s British School” σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης στον αθλητισμό και την αναγωγή του σε κοινωνικό θέμα υγείας.

Τον Ιανουάριο του 2017 παρέδωσα ομιλία στην ακαδημία “Peakperformance.gr”, σχετικά με τη φαρμακοδιέγερση στον αθλητισμό.

Τον Ιανουάριο του 2017 μίλησα στο “radio-ygeia.com”, σχετικά με την αντι-γήρανση και ορμονική αποκατάσταση.

Τον Ιανουάριο του 2017 μίλησα για δεύτερη φορά στη λέσχη “Σ.Α.Κ.Α” του Κολεγίου Αθηνών, σχετικά με την ανδρόπαυση και ορμονική αποκατάσταση στον άνδρα.

To Φεβρουάριο του 2017 μίλησα στην ακαδημία “Peakperformance”, σχετικά με τη χρήση εργογόνων συμπληρωμάτων στην αύξηση της αθλητικής απόδοσης, το ρόλο της αθλητικής διατροφής και της φαρμακοδιέγερσης στον αθλητισμό.

Τον Απρίλιο του 2017 ήμουν καλεσμένος για δεύτερη φορά στη ζωντανή εκπομπή του “Super Human Radio οf Kentucky” και τον Carl Lanore. Η εκπομπή είχε θέμα το οξειδωτικό στρες, τη χρόνια φλεγμονή και την ορμονική αποκατάσταση.

Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε το νέο μου σύγγραμμα στα αγγλικά, με τίτλο “PEDS USE IN SPORTS, A physician’s and former athlete’s perspective”.

Το Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε η ενδέκατη έκδοση του τόμου ΑΝΑΒΟLICS, της οποίας είχα την επίβλεψη στον τομέα της ιατρικής πρόληψης.

1

Τον Οκτώβριο του 2017 μίλησα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την φαρμακοδιέγερση στη σωματική διάπλαση.

To Δεκέμβριο του 2017 έδωσα διάλεξη στην ακαδημία “Peakperformance” σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης και εργογόνων συμπληρωμάτων στον αθλητισμό.

Τον Απρίλιο του 2018 μίλησα ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και τα αναβολικά.

To Μάιο του 2018 έδωσα διάλεξη στην ακαδημία “Peakperformance” σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης και εργογόνων συμπληρωμάτων στον αθλητισμό.

Τον Ιούνιο του 2018 μίλησα ζωντανά στον Dave Palumbo και την ιστοσελίδα rxmuscle.com

Τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε το τέταρτό μου σύγγραμμα στα Ελληνικά «Η Βίβλος της σωματικής διάπλασης» από τις εκδόσεις Αστάρτη.

Τον Ιούνιο του 2018 έδωσα διάλεξη στην ακαδημία “Peakperformance” σχετικά με το ρόλο της διατροφής και των εργογόνων συμπληρωμάτων στον αθλητισμό.

Τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο μου σύγγραμμα στα αγγλικά, με τίτλο «Bodybuilding: The Good, the Bad and the Ugly»

Τον Αύγουστο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος του Dr.Thomas O’Connor στο Muscular Development TV

Το Σεπτέμβριο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος για δεύτερη φορά από το κανάλι RXmuscle και τον Dave Palumbo, όπου μίλησα ζωντανά μαζί με τον Milos Sarcev για το θέμα του bubble gut στον Phil Heath

Το Σεπτέμβριο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος για δεύτερη φορά από το κανάλι Muscular Development TV και τον Ron Harris

Τον Οκτώβριο του 2018 ήμουν προσκεκλειμένος για δεύτερη φορά στη ζωντανή εκπομπή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και τη φαρμακοδιέγερση.

Toν Οκτώβριο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος του ιατρού Dr.Rand Mc Clain στο Jay Cutler TV.

To Νοέμβριο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος για τρίτη φορά του Ron Harris στο κανάλι Muscular Development TV.

Το Νοέμβριο του 2018 μίλησα στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχετικά με τις αναβολικές ουσίες.

To Νοέμβριο του 2018 είχα ζωντανή τηλεφωνική παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ, σχετικά με το θέμα της φαρμακοδιέγερσης.

Το Νοέμβριο του 2018 ήμουν προσκεκλημένος σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ και μίλησα για το κοινωνικό θέμα της φαρμακοδιέγερσης.

Το Δεκέμβριο 2018 επιλέχθηκα ως αρθρογράφος και επιστημονικός συνεργάτης του αμερικάνικου περιοδικού Muscular Development για το 2019.

Το Δεκέμβριο 2018 έδωσα σεμινάριο στην ακαδημία Peakperformance.gr, σχετικά με το ρόλο των αναβολικών ουσιών στη μυϊκή ανάπτυξη.

Τον Ιανουάριο του 2019 έγινα αρθρογράφος στην ιστοσελίδα www.steroidabuse.org

Τον Ιανουάριο του 2019 ήμουν προσκεκλημένος για τρίτη φορά από το κανάλι RXmuscle και τον Dave Palumbo.

To Φεβρουάριο του 2019 μίλησα στην ακαδημία Peakperformance σχετικά με τα εργογόνα συμπληρώματα και την αθλητική διατροφή.

Το Φεβρουάριο του 2019 μίλησα για τρίτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

To Μάρτιο του 2019 ξεκίνησα τη δική μου εκπομπή στο Muscular Development TV, ’’Ask Dr.Testosterone’’.

Toν Απρίλιο του 2019 ήμουν καλεσμένος για τέταρτη φορά στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Human Radio και τον Carl Lanore, όπου μιλήσαμε για την εφαρμογή των αναβολικών στην τρίτη ηλικία.

Τον Ιούνιο του 2019 ήμουν καλεσμένος για πέμπτη φορά στη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του Carl Lanore στο Super Human Radio σχετικά με την υπέρταση στο bodybuilding.

Τον Ιούνιο του 2019 μίλησα ζωντανά στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM σχετικά με το θέμα των αναβολικών.

Τον Ιούλιο του 2019 μίλησα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σχετικά με το θέμα των αναβολικών.

Τον Ιούλιο του 2019 ήμουν προσκεκλημένος στη ζωντανή εκπομπή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky για το θέμα της Ανδρόπαυσης και Ορμονικής αποκατάστασης στον άνδρα.

Τον Οκτώβριο του 2019 παραχώρησα συνέντευξη στο Balancemyhormones.co.uk

Το Δεκέμβριο του 2019 έδωσα σεμινάριο στην ακαδημία Peakperformance σχετικά με το ρόλο των αναβολικών ουσιών στη μυική ανάπτυξη.

Tο Δεκέμβριο του 2019 ήμουν προσκεκλημένος για έκτη φορά ζωντανά στο αμερικάνικο ραδιόφωνο Super Human Radio του Kentucky και τον Carl Lanore.

Το Δεκέμβριο του 2019 μίλησα για πέμπτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Toν Απρίλιο του 2020 ήμουν καλεσμένος του Νίκου Μαστροκωστόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΗIGH TV και την εκπομπή Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Το Μάιο του 2020 κυκλοφόρησα το νέο μου (τρίτο) σύγγραμμα στα αγγλικά, σχετικά με την προπόνηση, διατροφή και συμπληρώματα, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Amazon.

Το Μάιο του 2020 έδωσα συνέντευξη με τον Dr.Thomas O’Connor στον Ron Harris του Muscular Development σχετικά με την ψυχική υγεία και κατάθλιψη στους bodybuilders.

Το Μάιο του 2020 έδωσα διαδικτυακό σεμινάριο φαρμακοδιέγερσης στην ακαδημία Peakperformane.

Toν Ιούνιο του 2020,ήμουν καλεσμένος για δεύτερη φορά από το Νίκο Μαστροκωστόπουλο, στον τηλεοπτικό σταθμό ΗIGH TV και την εκπομπή του Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Τον Ιούνιο του 2020 έδωσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι GENERATON IRON και τον Vlad Yudin.

Τον Ιούνιο του 2020 έδωσα συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιρλανδίας, σχετικά με την ορμονική αποκατάσταση.

Τον Ιούλιο του 2020 έδωσα συνέντευξη για δεύτερη φορά στην ιστοσελίδα Bodybuilding.gr.

Τον Ιούλιο του 2020 ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή του Richy Gaspari & John Romano, Fitness, Fame & Fortune.

Τον Αύγουστο του 2020 έδωσα για δεύτερη φορά συνέντευξη στο κανάλι του Generation Iron.

To Σεπτέμβριο του 2020 έδωσα συνέντευξη σε κανάλι του ΗΒ σχετικά με την ορμονική αποκατάσταση στον άνδρα.

Τον Οκτώβριο του 2020 στην εκπομπή μου στο Muscular Development, καλεσμένος μου ήταν ο δικηγόρος του bodybuilding, Rick Collins και μιλήσαμε σχετικά με τη δαιμονοποίηση της τεστοστερόνης .

Το Νοέμβριο του 2020 στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν καλεσμένος ο Μρ Ολύμπια 1983 Σαμίρ Μπανούτ, όπου μιλήσαμε για την μοντέρνα και παλιά εποχή του αθλήματος.

To Νοέμβριο του 2020,καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο Mike O’Hearn.

Το Δεκέμβριο του 2020, καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο πρώτος νικητής του ASC USA 1989 και ιδιοκτήτης συμπληρωμάτων, Richy Gaspari.

Το Δεκέμβριο του 2020 εκχώρησα τα πνευματικά δικαιώματα της Αγγλικής έκδοσης του βιβλίου μου περί φαρμακοδιέγερσης, στα Ιταλικά και η Ιταλική έκδοση κυκλοφόρησε μέσα στο 2021.

Το Δεκέμβριο καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο William Llewellyn, συγγραφέας των Anabolics, ιδρυτής της Molecular Nutrition.

Το Δεκέμβριο του 2020 ήμουν καλεσμένος του AJ στο Muscular Development, όπου μιλήσαμε σχετικά με τα προγνωστικά του Mr.Olympia.

Τον Ιανουάριο του 2021 καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development, ήταν ο Mr.Olympia 2019, Brandon Curry.

Τον Ιανουάριο του 2021 παραχώρησα συνέντευξη στην ιστοσελίδα Hellenic daily news NY. Τον Ιανουάριο του 2021 προσκεκλημένος στην εκπομπή μου ήταν ο Milos Sarcev.

Τον Ιανουάριο του 2021 ήμουν καλεσμένος του Giles Thomas στην εκπομπή του στο Muscular Development.

Το Φεβρουάριο του 2021 καλεσμένος μου στην εκατοστή εκπομπή μου στο Muscular Development,ήταν ο εκδότης του περιοδικού και τέως ιδιοκτήτης της TWINLAB, Steve Blechman.

Το Φεβρουάριο έδωσα συνέντευξη στον αρθρογράφο του Muscular Development, Giles Thomas.

To Mάρτιο του 2021 καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο ιατρός Rand Mc Clain.

Το Μάρτιο του 2021 καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο Victor Martinez.

Το Μάιο του 2021 ήμουν καλεσμένος των Rich Gaspari & John Romano για δεύτερη φορά, μαζί με τον Milos Sarcev, όπου μιλήσαμε για τη χρήση της ινσουλίνης στο bodybuilding.

Το Μάιο του 2021 ήμουν καλεσμένος των Lauren Lotter & Emma Hyndman και το Muscular Development, όπου μιλήσαμε για τη χρήση φαρμακοδιέγερσης στις γυναίκες.

Τον Ιούνιο του 2021 ήμουν καλεσμένος της Βίκυ Σπύρου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8FM, όπου μιλήσαμε για τα αναβολικά.

Τον Ιούνιο του 2021 ήμουν καλεσμένος για τέταρτη φορά του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, όπου μίλησα για τα αναβολικά.

Τον Ιούνιο του 2021 ήμουν καλεσμένος του Kevin Levrone, στην εκπομπή του στο Muscular Development.

Toν Ιούνιο του 2021 έγινε προβολή της ταινίας MADE IN VAIN, στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου ήμουν πρωταγωνιστής.

Toν Ιούλιο του 2021, καλεσμένος στην εκπομπή μου στο Muscular Development ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Carl Lanore.

Τον Αύγουστο του 2021 ήμουν καλεσμένος για τρίτη φορά του Generation Iron & Vlad Yudin.

Το Σεπτέμβριο του 2021 παραχώρησα συνέντευξη στο Ζαφείρη Κωνσταντινίδη.

Το Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφόρησε το τέταρτο αγγλικό μου σύγγραμμα ,η ΒΙΒΛΟΣ του Bodybuilding από το Amazon.

Το Δεκέμβριο του 2021 ήμουν καλεσμένος για τρίτη φορά του τηλεοπτικού σταθμού HIGH TV και το Δημήτρη Αρναούτη.

Το Δεκέμβριο του 2021 ήμουν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Τον Ιανουάριο του 2022 ήμουν καλεσμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Τον Ιανουάριο του 2023 κυκλοφόρησε το πέμπτο αγγλικό μου σύγγραμμα “The bible of bodybuilding ΙΙ” από το Amazon.

Τον Απρίλιο του 2023 καλεσμένος μου στην εκπομπή στο Muscular Development,ήταν ο Frank Sepe.

Τον  Απρίλιο του 2023 ήμουν καλεσμένος  από τον Mike O Hearn στην εκπομπή του στο Generation Iron.

Το Μάιο του 2023 ήμουν καλεσμένος για δεύτερη φορά από τον Mike O Hearn στην εκπομπή του στο  κανάλι του.

Το Μάιο του 2023 μίλησα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR, περί φαρμακοδιέγερσης.

To Μάιο του 2023 παραχώρησα συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,σχετικά με τη φαρμακοδιέγερση στον αθλητισμό.

 Τον Ιανουάριο  του 2024 κυκλοφόρησε το πέμπτο μου σύγγραμμα στα Ελληνικά «Τα ταξίδια του Dr. T»   από τις εκδόσεις Αστάρτη.

Leave a Reply