Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1973.

Αποφοίτησα από το κολλέγιο Αθηνών το 1991.

Σπούδασα στο Semmelweis University of Μedicine της Βουδαπέστης, όπου το 1994 ως τριτοετής φοιτητής, διετέλεσα teacher assistant στην Ανατομική υπό την εποπτεία του καθηγητή Κiss Arpad. gtakmd Το 1996 μέσω του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συμμετείχα στη στρογγυλή τράπεζα του Πανελλήνιου Συνέδριου Ορθοπεδικής στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του ακαδημαϊκού καθηγητή Παναγιώτη Σουκάκου.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1999.

Εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Πετρικάτων, του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας τον Οκτώβριο του 2000.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας υπαίθρου, εργάσθηκα για διάστημα τριών μηνών στα εξωτερικά χειρουργικά, παθολογικά και καρδιολογικά εξωτερικά ιατρεία του Γ.Ν.Ν. Κεφαλληνίας.

Το 2005 εργάστηκα για την ΑΘΛΕΤΙΑ ως ιατρός αγώνων ποδοσφαίρου στην Δ’ εθνική κατηγορία , υπό της αιγίδα του αθλητιάτρου Ξενοφώντα Ρούσση.

Πρώτο μέρος της ειδικότητας Βιοπαθολογίας το Φεβρουάριο του 2007, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ”ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”.

Ακολούθως τον Αύγουστο του 2010 συνέχισα και ολοκλήρωσα τον Μάρτιο του 2013 την ειδίκευσή μου στην Βιοπαθολογία στο ”Γ.Ν Παίδων Πεντέλης”.

Το Μάρτιο του 2014, κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων έλαβα τον τίτλο ειδικότητας στη Βιοπαθολογία.

Από τον Ioύνιο του 2014 εργάζομαι ως βιοπαθολόγος σε ιδιόκτητο διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας.

Τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησα να εργάζομαι στην “Orthobiotiki” κλινική αντι-γήρανσης και πρόληψης.

1426508

page_shadow

Στην περίπτωση του γιατρού Γ. Τουλιάτου, θα ήθελα να μιλήσω σαν ασθενής που, εδώ και 28 χρόνια, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα βρέθηκε ο γιατρός, και αυτήν διαχειρίστηκε εδώ και ένα μήνα.
Είτε εξαιτίας της μακροχρόνιας επίθεσης της νόσου, είτε εξαιτίας της καταναγκαστικής λήψης φαρμάκων, με σοβαρό τοξικό φορτίο για τον οργανισμό του, έφτασα τελικά στο σημείο να ζω μέσα σ’ ένα αγνώριστο, ταλαιπωρημένο και δυστυχισμένο άνθρωπο! Συνολικά, το σώμα μου έχει χάσει πάνω από 80% των λειτουργικών του δυνατοτήτων (βλ. απόφαση ΚΕΠΑ), ενώ και οι λοιπές, γνωστικές και συναισθηματικές λειτουργίες, έχουν υποστεί μία απερίγραπτη καθίζηση. Που πρακτικά σημαίνει: Μέγιστος βαθμός κινητικής αυτονομίας, τα 120 βήματα (20 β, χωρισμένα σε 6 σετ). Διαρκής και μη αναστρέψιμη κόπωση. Αδυναμία στήριξης, πέραν των 5’. Απενεργοποιημένος, κατά το μείζον, ο κορμός (κοιλιακοί και ραχιαίοι). Καθολική εξάρτηση από βοηθήματα στήριξης. Επιθετικός εκφυλισμός όλων των γνωστικών λειτουργιών (νοητική σύγχυση, έλλειψη διαύγειας, έκπτωση της μνήμης, δυσαρθρία, δυσκολία καταμέτρησης των αριθμών, διάσπαση προσοχής κ.α). Παράλληλα, ζούσα εγκλωβισμένος σε μία διαρκή και μη αναστρέψιμη κατάθλιψη – παρά τη συστηματική χορήγηση αντικαταθλιπτικών – σε συνδυασμό, βέβαια, με τον ολοκληρωτικό εκφυλισμό της σεξουαλικής μου ζωής (libido, στύση, επιθυμία για σεξ κτλ).

Από την άλλη, οι παρενέργειες από τα μέχρι τώρα χορηγούμενα φάρμακα υπήρξαν σχεδόν δραματικές. Μόνιμη κατακράτηση υγρών, αύξηση βάρους, κόπωση, αδυναμία, διαταραχή του μεταβολισμού, μέχρι του σημείου, που χρειάστηκε προσφάτως να διακόψω πανάκριβο φάρμακο για τη σκλήρυνση, γιατί κυριολεκτικά με είχε συνθλίψει με τις παρενέργειες του (εξάντληση, ουρολοίμωξη!!, νευραλγία τριδύμου!!, δυσκοιλιότητα, αύξηση βάρους κ.ο.κ). Επομένως, όταν απευθύνθηκα, για καλή μου τύχη, στον Dr. Τουλιάτο, το «εργοστάσιο μου είχε, ήδη, βαρέσει διάλυση», χωρίς την παραμικρή ελπίδα διαφυγής από αυτό το αδιέξοδο. Μετά την περιγραφή της κατάστασης, o γιατρός με παρέπεμψε σε έναν πλήρη, αιματολογικό, βιοχημικό, αλλά και ορμονολογικό έλεγχο (πρώτη φορά γιατρός ασχολήθηκε με αυτό το πεδίο), ώστε να σχηματίσει σαφή εικόνα των αιτιών που προκαλούν την κατάπτωση, άρα και την επιδείνωση της υγείας μου. Και η επιμονή του ήταν απόλυτη στην επίμαχη εξέταση, σε αντίθεση με πολλούς γιατρούς, που ανώδυνα αρνούνταν έως τώρα, και μάλιστα συστηματικά, να γράψουν παρόμοιες εξετάσεις, εξαιτίας του κόστους, προφανώς. Με αποτέλεσμα, να πορεύομαι στην ουσία στα τυφλά, αφού προηγουμένως και οι έως τώρα θεράποντες γιατροί μου επέλεγαν κι αυτοί να μείνουν στο σκοτάδι. Αντιθέτως, ο Dr Τουλιάτος ήταν απόλυτος και σαφής στην προσέγγιση του θέματος: «Όταν βγουν τα αποτελέσματα, τότε θα πράξουμε αναλόγως».

Και όντως έτσι έγινε! Το αξιοπρόσεκτο, όμως, για εμένα ήταν το πόρισμα αυτών των εξετάσεων, το οποίο, δυστυχώς, θα παρέμενε κρυφό, αν συνέχιζα να σέρνομαι πίσω από πρακτικές, που σκόπιμα αγνοούν σοβαρότατες παραμέτρους της ανθρώπινης υγείας. Όσο για το πόρισμα της εξέτασης;… Πρωτοπαθής, πλην όμως, αναστρέψιμος υπογοναδισμός. Καμία έκπληξη, αν σκεφτείς ότι πλησιάζω τα 50 μου χρόνια, νοσώντας από σκλήρυνση εδώ και 28 χρόνια, και βιώνοντας ένα κάρο δυσάρεστες παρενέργειες. Να ζεις, δηλαδή, σε μία κόλαση, χωρίς καμία βελτίωση της υγείας σου, και ταυτόχρονα να είσαι αναγκασμένος να φορτώνεσαι μ’ ένα απρόβλεπτο, για το μέλλον, τοξικό φορτίο.

Όσον αφορά την παρέμβαση του Dr. Τουλιάτου υπήρξε για εμένα σωτήρια, γιατί η επιλογή της θεραπείας του κάλυψε, για πρώτη φορά και με τέτοια πληρότητα, όχι μόνον τις ανάγκες μου, αλλά και τη φύση των προβληματικών, νοσογόνων αιτιών της πάθησης. Μιλώντας, πάντως, για τον οργανισμό μου, μετά την έναρξη της θεραπείας, δεν άργησε πράγματι να πάρει και πάλι μπροστά, σε όλα τα θέματα. Συνοπτικά, αποκαταστάθηκε η πνευματική διαύγεια, η ποιότητα της σκέψης, η νοηματική συνοχή στην εργασία μου, η ομιλία, η μνήμη, η προσοχή. Λυτρώθηκα από το σύννεφο της κατάθλιψης. Ξαναβρήκα τη χαμένη χαρά της ζωής και τη δημιουργικότητα μου. Απελευθερώθηκα, επιτέλους, από το βάρος της μόνιμης κόπωσης. Μπόρεσα να ξανακάνω την αεροβική άσκηση, χωρίς να λιώνω λόγω κόπωσης και αδυναμίας. Ένιωσα ξανά και πάλι την ερωτική επιθυμία, ενώ ξανάζησα συγκινήσεις, που είχαν πια ναρκωθεί.

Είμαι καταξιωμένος φιλόλογος, αλλά και άνθρωπος που πατώ καλά στη γη, οπότε μπορώ να αξιολογώ απόλυτα έως και την απειροελάχιστη λεπτομέρεια, στη λειτουργία του σώματος και της οντότητάς μου. Μετά από 28 χρόνια εμπειρίας στη σκλήρυνση, δεν υπάρχουν πια για μένα ούτε θαύματα, ούτε «παραμύθια», ούτε «σωτήρες», ούτε κάποια μαγική αλλαγή, τύπου placebo. Πιστεύω αποκλειστικά στη δύναμη της γνώσης, αλλά και στη συγκρότηση, την επάρκεια, δηλαδή, των επιστημόνων, όπως καλή ώρα ο Dr. Τουλιάτος. Μετά, λοιπόν, από την αναμόρφωση της καθημερινότητάς μου, νιώθω ειλικρινά ευγνώμων που βρέθηκε αρωγός στον αγώνα μου. Ιδίως αν σκεφτώ πως κατάφερα χάρη στην επιλογή των φαρμάκων του, να αντέξω ως σκληρυντικός, ακόμη και την δύσκολη ώρα που ο πατέρας μου πέθανε, συμβάν που, αντικειμενικά, θα ήταν αρκετό, για να με καθηλώσει με σοβαρότατη υποτροπή. Τον ευχαριστώ, επομένως, για την πλήρη έρευνα που έκανε, αλλά κυρίως τον μακαρίζω, γιατί εντόπισε και αποκάλυψε σημαντικότατες αιτίες της κατάπτωσής μου. Ένα γεγονός, που – όπως φαίνεται – αγνοούσαν ή εκούσια παράβλεπαν πολλοί άλλοι, συνάδελφοί του γιατροί, οι οποίοι, όμως, δεν είχαν, έως τώρα, την παραμικρή αναστολή να με βλέπουν να ζω σαν υπόλοιπο ανθρώπου. Αρκεί να συνταγογραφούσαν αφειδώς πανάκριβα φάρμακα, που καμία πρακτική ωφελιμότητα δεν πρόσφεραν στην αποκατάσταση της υγείας μου.
 
Με εκτίμηση
Δημογιάννης Γιάννης , φιλόλογος
page_shadow

page_shadow

 

 

Mr George, Touliatos is a wonderful and understading doctor.

Me myself was on ssris for more than a decade. Which have caused me

Many neurological disorders. And also very low testosterone levels.

I had a lot of weakness in my arms and legs and lots of fatigue.

I had a lot of tests done over the years and could not find what the issue was.

I also had erectile dysfunction after stopping the ssris for many years.

I went to several urologists, and no one could help me.

Thank god I found a doctor that helped me with my issues and most importantly understands me and my problems!!

Thanks again George God bless you!!

05/10/2023

Dean Maratheftis

+35799712047|  Maradk26@hotmail.com  |  Myrtias 4 4105 limassol cyprus


 

Τον Ιούνιο του 2014 διατέλεσα ιατρός αγώνα στο πανελλήνιο κύπελλο της “Wabba Hellas”.

Το Νοέμβριο του 2014 στους πανελλήνιους αγώνες της “NAC HELLAS” στο Σ.Ε.Φ, έγινε τιμητική απονομή από τα Bodybuilding Club για την αναγνώριση του έργου μου.

10600584_718708454849477

 

Το Νοέμβριο του 2014 διατέλεσα ιατρός αγώνα στο πανελλήνιο κύπελλο της “Wabba Hellas” όπου και έγινε τιμητική απονομή ως αναγνώριση στο έργο μου για την Ελληνική σωματοδόμηση.

10715883_102054632650

 

Το Νοέμβριο του 2014 έγινε βράβευση στο σεμινάριο του Κώστα Kιαχόπουλου στο Λαύριο για την προσφορά μου στο άθλημα του Bodybuilding.

10365822_88292

 

 

page_shadow
Το Μάρτιο του 2015 διετέλεσα ιατρός στον αγώνα δύναμης <<ΑΤΛΑΣ>> του Π.Γ.Σ

page_shadow

Τον Οκτώβριο του 2015 έγινα επιστημονικός συνεργάτης του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance”, του εργοφυσιολόγου Αθανάσιου Κ. Δουληγέρη.

page_shadow

Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης για την Ergonutrition.

page_shadow

Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησα τη συνεργασία με την ακαδημία alsacademy.org της Κύπρου, ως επιστημονικός συνεργάτης.

page_shadow

To Nοέμβριο του 2015 έγινε τιμητική απονομή στους πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες της “NAC HELLAS” στο “Σ.Ε.Φ”, από τα “Bodybuilding Club” για την αναγνώριση του έργο μου.

????????????????????????????????????

page_shadow

Το Νοέμβριο του 2016 μου έγινε τιμητική απονομή για τη συνεισφορά μου στην προώθηση του αθλήματος στις Η.Π.Α.


15007876_1333765286647917_1402085281_o

page_shadow
Το Δεκέμβριο του 2016 έδωσα διάλεξη στο Αγγλόφωνο σχολείο St.Catherine’s British school, σχετικά με τη χρήση φαρμακοδιέγερσης στον αθλητισμό και την αναγωγή του σε κοινωνικό θέμα υγείας.
2

page_shadow
Το Φεβρουάριο του 2017 μίλησα στο συνέδριο αντιγήρανσης στο ”Ζάππειο μέγαρο” σχετικά με το θέμα της ανδρόπαυσης και ορμονικής αποκατάστασης.

page_shadow
Το Μάρτιο του 2018 μίλησα στο 14ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας για το θέμα της ανδρόπαυσης.

page_shadow
Το Μάρτιο του 2018 μίλησα στο συνέδριο της Ελληνικής ακαδημίας αντιγήρανσης σχετικά με την ορμονική αποκατάσταση στον άνδρα (HRT).

page_shadow
Τον Ιούνιο του 2018 ξεκίνησα να εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στην πολυκλινική MEDIHALL.

page_shadow
Τον Οκτώβριο του 2018 διετέλεσα ιατρός κερκίδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ.

page_shadow
Τον Μάρτιο του 2019 μίλησα στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητιατρικής της ΑΘΛΕΤΙΑ στην “Αίγλη Ζαππείου” σχετικά με τις Βιοχημικές μεταβολές σε μυϊκή καταπόνηση.

page_shadow
Τον Μάρτιο του 2019 μίλησα στο συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης στο ”Ζάππειο μέγαρο” σχετικά με την Ορμονική Αποκατάσταση στον άνδρα (HRT).

page_shadow
Τον Μάιο του 2019 στους πανελλήνιους αγώνες της NAC HELLAS στο ΣΕΦ έγινε τιμητική απονομή για τη διεθνή μου καριέρα στις ΗΠΑ.

page_shadow

page_shadow
Τον Ιούνιο του 2019 μίλησα στο 6th Congress on Neurobiology, Psychopharmacology & Treatment Guidance στη Χαλκιδική σχετικά με την Ανδρόπαυση και Ορμονική Αποκατάσταση στον άνδρα (HRT).

page_shadow
Το Νοέμβριο του 2019 βραβεύτηκα από τη NAC για την προσφορά μου στο άθλημα.

page_shadow
Το Δεκέμβριο του 2019 ξεκίνησα εκπομπές στο Balancemyhormones.co.uk, σχετικά με την ορμονική αποκατάσταση.

page_shadow

Το Μάρτιο του 2020  ήμουν καλεσμένος ομιλητής στο Αrnold Education του Columbus, OHIO.

page_shadow

Τον Μάρτιο του 2022  ήμουν καλεσμένος ομιλητής στο  Αrnold Educational 2022 στο Columbus, OHIO  με θέμα “PEDs harm reduction & TRT”.

page_shadow

Τον Απρίλιο του 2022 μίλησα στο κανάλι Muscular Development-Ronline Report μαζί με τον Dr. Thomas O’ Connor, MD αναφορικά με την υγεία και την πρόληψη μετά από χρήση ΑΑΣ στο bodybuilding.

page_shadow

Τον Μάιο του 2022 ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας steroidsmasterclass.com με αγγλόφωνα βίντεο στοχευμένα στην προληψη της φαρμακοδιέγερσης .

Toν Ιούνιο του 2022 συμμετείχα στο διεθνές συνέδριο νευροψυχιατρικής “7th Congress on Neurobiology, Psychopharmacology and Treatment Guidance”, όπου μίλησα για την επίδραση των ΑΑΣ στην ψυχική σφαίρα του χρήστη.

page_shadow

Το Δεκέμβριο του 2022 ήμουν καλεσμένος ομιλητής στο Olympia University 2022 στο Las Vegas με θέμα “ The role of skeletal muscle as metabolic regulator” και “TRT, HRT, PEDs”.

Τον Ιούνιο του 2023  ήμουν καλεσμένος της εταιρείας  Panatta στο φεστιβάλ fitness του Ρίμινι της Ιταλίας, όπου μίλησα για την ορμονική αποκατάσταση και τη φαρμακοδιέγερση.

Το Νοέμβριο του 2023 ήμουν καλεσμένος ομιλητής στο Olympia University 2023 στο Orlando με θέματα “ INTRAMUSCULAR ABSCESS IN STEROID USERS ” , “ SUPPLEMENTATION IN MEDICINE” και “TRT, HRT”.

Τον Ιανουάριο του 2024  ήμουν καλεσμένος ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου μίλησα περί φαρμακοδιέγερσης και συμπληρωμάτων διατροφής.

Leave a Reply