Γιώργος Τουλιάτος – Συνέντευξη του “Γιατρού” του Ελληνικού Bodybuilding στο XBody.gr

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Γιώργο Τουλιάτο, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στα δρώμενα του ελληνικού bodybuilding με πληθώρα τρόπων, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Ως αγωνιστικός bodybuilder επί σκηνής, αλλά και ως Ιατρός-Βιοπαθολόγος με καταλυτική συνεισφορά στην υγεία αρκετών αγωνιστικών αθλητών.

Με πλούσια παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπου συχνά προσκαλείται κουβαλώντας την ευθύνη, αν θέλετε, της εκπροσώπησης ενός ολόκληρου αθλητικού χώρου μιλώντας ανοιχτά για θέματα “ταμπού”.

Αλλά και προσφάτως ως συγγραφέας τριών βιβλίων περί των διαφόρων πτυχών του bodybuilding. Και επιπλέον, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τα Bodybuilding Club, τον έχουμε δει και ως διερμηνέα των σεμιναρίων που έδωσαν στην Ελλάδα o 4x Mr. Olympia Jay Cutler και ο Γερμανός IFBB Pro Markus Ruhl, αλλά και να διατηρεί τη δική του στήλη στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Musclemag.

Με φανατικούς οπαδούς, αλλά και με φανατικούς “εχθρούς”, οι απόψεις του Γιώργου Τουλιάτου για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες.

Το XBody.gr μίλησε μαζί του στην κάμερα, σε έναν έντιμο διάλογο εφ’όλης της ύλης, και ως αναμενόταν, ανέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα σημεία μέσα στη συνέντευξη, τα οποία αφορούν την προσωπική του αγωνιστική καριέρα, την εικόνα του bodybuilding στα ελληνικά ΜΜΕ, την ισορροπία μεταξύ αγωνιστικών στόχων και υγείας, την γενική κατάσταση της υγείας των Ελλήνων αθλητών του bodybuilding, αλλά και ποιον θεωρεί το επόμενο μεγάλο ταλέντο της χώρας μας στο αγωνιστικό bodybuilding.

 

Leave a Reply